De Schuur van Scheire

Is het eeuwige leven mogelijk?

Bill Andrews en Aubrey de Grey zijn beide twee uitzonderlijke wetenschappers, die een bijzondere uitspraak gemaakt hebben. Het eeuwige leven is dichterbij dan men denkt en volgens de twee wetenschappers helemaal niet ondenkbaar.

Aubrey de Grey en zijn Methusaleh Foundation zijn ervan overtuigd dat er in de toekomst een 'biomedicijn' in het verschiet ligt, dat ouder worden moet tegen gaan en men het eeuwige leven zou moeten schenken.

Deze organisatie houdt zich bezig met ‘een versnelling van de vooruitgang in de richting van een geneeswijze voor aan leeftijd gebonden ziekten, lichaamsgebreken, lijden en sterven’.

Er is over deze heren een documentaire gemaakt, genaamd The Immortalists, Die in premiere gaat tijdens Docville in Leuven. Wij mogen, in samenwerking met Docville, 5 duo-kaarten weggeven voor deze voorstelling op 6 mei om 21u in De Schouwburg. Hier vind je alvast wat info over Docville. Je moet enkel jouw naam en de naam van de persoon die je meeneemt, mailen naar publiek@deschuurvanscheire.be.